Print Friendly, PDF & Email

Asfaltering – afspærrede parkeringspladser

Kære alle i Ebberød

På torsdag og fredag i den kommende uge samt mandag i efterfølgende uge – dvs den 29. og 30. oktober samt 1. november,  skal der udføres asfaltarbejder på Biskop Svanes Vej (BSV) på strækningen fra lige inden indkørslen til børneinstitutionen “Kastaniebakken” og om til Krummediget. Det betyder, at BSV og de tilstødende Parkeringsarealer med ind/udkørslen til BSV vil være afspærret for kørsel torsdag, hvor arbejdet begynder fra kl 07:00.

Arbejdet begynder oppe ved Kastaniebakken og vil være færdiggjort i løbet af torsdagen. Torsdag eftermiddag påregnes det igen at være muligt at køre på BSV. Fredag skal der etableres nye bump i tilknytning til de to sving, der er på strækningen, men der vil ikke være spærret af til P-pladser. Gennemkørsel vil ikke være mulig, men man kan dog komme ud af Ebberød den ene eller anden vej.

Mandag vil der så blive foretaget opstregningsarbejder på vejstrækningen og her vil der også i perioder være afspærringer af vejen og dermed også af P-arealer.

Derfor anbefaler vi meget kraftigt alle, der vil være sikre på at kunne køre fra P-arealer på denne vejstrækning i løbet af torsdag om IKKE at parkere på de pågældende pladser fra onsdag aften og til torsdag eftermiddag. Der må under alle omstændigheder IKKE  parkeres/sættes biler på de p-pladser, der ligger langs Biskop Svanes Vej ud for BSV 77-79 fra onsdag aften kl. 18:00 og til torsdag, når asfalteringen af p-pladserne er færdiggjort Det samme vil være gældende mandag på disse pladser, da der mandag skal ske nyopstregning af p-pladserne. Fredag og i weekenden er der ikke afspærringer af P-arealer.

Mandag kan der igen være behov for, at man undlader at parkere på de beskrevne p-arealer,  hvis man vil være 100% sikker på at kunne komme ud på hvilket som helst tidspunkt – da der her skal foretages opstregninger på vejen, som vil kræve periodiske afspærringer.

Det bliver jo noget bøvlet i disse dage, men vi håber der er god forståelse for, at få dette nødvendige vejarbejde gennemført så problemfrit som muligt.

Grundejerforeningen

Bestyrelsen/Keld Stattau