Print Friendly, PDF & Email

Bisættelse fra kapellet – Thomas Touborg

Mange i Ebberød fik allerede i sidste uge den meget triste og helt uforståelige besked om, at Thomas Touborg, der med sin familie bor på Biskop Svanes Vej 54, var død i alt for ung en alder i sit hjem  – ramt af akut hjertestop. Thomas var sammen med sin hustru, Majken, blandt de allerførste pionerer, som flyttede ud i det omdannede Ebberød  tilbage i sommeren 2000  og Thomas  var i flere år formand  vores Grundejerforening.

Thomas bliver bisat fra Ebberøds lille kapel på lørdag den 16. maj. I samråd Grundejerforeningens bestyrelse ønsker familien at orientere alle i Ebberød om, at der på grund af forsamlingsreglerne under Coronakrisen alene kan være op til 100 inviterede deltagere fra Thomas’  familie og aller tætteste omgangskreds med til selve bisættelsen i  og omkring kapellet.  Derfor vil området omkring kapellet i tidsrummet mellem 12:30 og 14:00 være forbeholdt de inviterede deltagere i bisættelsen.  

Uden for dette område gælder fortsat de almindelige forsamlingsregler på max 10 personer – og derfor bliver alle øvrige, der gerne vil vise Thomas og hans familie deres medfølelse i forbindelse med bisættelsen indtrængende bedt om at gøre dette fra  Tyringevej og ud mod rundkørslen på Ravnsnæsvej. Her har man mulighed for  – med behørig afstand – at følge Thomas rustvogn efter bisættelsen, når Thomas for  sidste gang køres ud af sit elskede Ebberød.  Familien frabeder sig blomster i forbindelse med bisættelsen. Man kan i stedet sende bidrag til  “Klostermølle”  (konto: 9589-6873417836, mrk Thomas Touborg),

Ære være Thomas’ minde.

Bestyrelsen/Keld Stattau