Print Friendly, PDF & Email

Gymnastikhallen

Centralt i Ebberød ligger gymnastikhallen, som i dagstimerne bruges af Kriminalforsorgen. Det er muligt for beboerne i området at benytte hallen, når Kriminalforsorgen ikke bruger den, hvilket vil sige om eftermiddagen/aftenen og i weekenderne. Dette er et fælles gode og det er derfor vigtigt, at alle der benytter hallen passer godt på den og efterlader den i pæn og opryddet stand. Forældre, hvis børn benytter hallen, bedes være opmærksom på, at disse regler bliver overholdt. Man må ikke låne hallen ud til andre, men man må gerne have gæster til at deltage i egne aktiviteter i hallen.

Bor du i Ebberød, er medlem af FHF og vil du gerne bruge hallen:

Bor du i Ebberød, og er du eller den ejendom, du bor i, medlem af Fælleshusforeningen, kan du få et nøglekort, så du kan få adgang til hallen. Nøglekort bestilles hos Morten Fisker i Biskop Svanes Vej 62. Det koster et gebyr på 100 kr. at få udleveret kortet. Mister du dit kort, kan du få udleveret et nyt mod et gebyr på 150 kr.

Booking af gymnastikhallen?
Man kan booke hallen i op til 2 timer ad gangen. I indgangspartiet i hallen hænger der ugelister, hvor man skriver sig på med husnummer, fx BSV 57X.

Hold
Det er muligt at afholde eller deltage i hold.  Ønsker du selv at oprette et hold, så kontakt Fælleshusforeningens bestyrelse.